Projecten

Klanten & ervaring

Duurzaamheid is voor iedereen relevant. Voor grote en voor kleine organisaties, voor overheden, in de profit- en non-profit sector. Mrs Blue Sky heeft ervaring bij verschillende organisaties en in uiteenlopende branches en sectoren.

Dit zegt Annemiek van Chemours

Drie woorden om Annelies te typeren; professioneel, betrokken en gedreven. Als je Annelies inhuurt haal je niet alleen kennis over duurzame inzetbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in huis maar ook inzicht in organisatiecultuur en groepsdynamiek. Bij Chemours Nederland heb ik met veel plezier met Annelies samengewerkt. Het resultaat van de gedreven en doelgerichte aanpak was een goed DI-plan waar medewerkers uit alle afdelingen enthousiast aan hebben bijgedragen. Het plan genoot een groot draagvlak onder management en medewerkers. Van start tot uitvoering en borging heeft Annelies niet alleen goed gemanaged maar ook gedreven opgevolgd met alle stakeholders. Hierbij weet zij op een natuurlijke en respectvolle manier het leiderschap en de medewerkers mee te nemen in een verandering van de heersende cultuur. Minstens zo belangrijk is dat zij een fijn mens is en een prettige betrokken collega. Kortom, een aanrader!

Annemieke Koldenhof, HR professional Chemours

Voorbeeld Projecten

Duurzaam inzetbaarheidsplan

Inzetbaarheidsplan voor Chemours.

Training & webinars

Duurzaamheidsverslag

Duurzaamheidsverslaggeving voor USG People.

Webinar over duurzaam ondernemen voor KTV Kennisnet.

Duurzaamheidsverslaggeving voor USG People.

Inzetbaarheidsplan voor Chemours.

Dit zegt Pieter van Euro Caps

Annelies heeft ons heel goed geholpen bij het helder krijgen van onze missie en visie op het gebied van MVO / CSR. Het resultaat is een praktisch en pragmatisch duurzaamheidsbeleid dat goed past bij waar wij voor staan als bedrijf en de manier waarop wij werken. Met concrete KPI’s en een heldere aanpak is MVO daarmee onderdeel geworden van onze strategische doelstellingen. Heel fijn dat iemand met zo veel kennis op dit gebied ons hierbij heeft geholpen. Het is prettig om met Annelies samen te werken. Ze schroomt niet je een spiegel voor te houden en stelt de juiste, soms prikkelende vragen om de kern en het waarom duidelijk te krijgen. Ze schakelt heel natuurlijk en makkelijk met alle lagen in de onderneming en is een echte professional op haar werkgebied. Ik kan het iedereen aanbevelen om haar in te schakelen bij kleinere of juist complexe duurzaamheidsvraagstukken.

Pieter Brokx, CFO Euro-Caps

Dit zeggen deelnemers van webinars en cursisten

  • ‘Uitgebreide en visueel aantrekkelijke presentatie met goede voorbeelden.’
  • ‘Interessant en divers. Annelies zet je aan tot denken en doen’.
  • ‘Annelies was duidelijk en enthousiast en de presentatie was informatief en leerzaam.’
  • ‘Goede spreekster die het verhaal met veel toewijding vertelt. Inspirerend!’
  • ‘Prettig, Annelies weet waar ze het over heeft.’
  • ‘Fijn dat het zo interactief en concreet is. Ik weet wat me morgen te doen staat’.

 

Wil jij ook je organisatie
toekomst bestendiger maken?

En wil je meer weten over hoe Mrs Blue Sky je hierbij kan ondersteunen?